Get a PADI freedive certification

Janneke De Vries's avatar image
Janneke De Vries's Goal

activity icon 910 pts

582 followers

Bij freediving gaat het om innerlijke kracht, discipline en beheersing. Als je de onderwaterwereld altijd al zonder geluid te maken en zolang je dit op één ademteug volhoudt, hebt willen betreden dan is freediven echt iets voor jou. De eerste stap om te ontdekken waarom freediven steeds populairder wordt om de wereld onder water te verkennen, is om de PADI Freediver-cursus te volgen.

To enroll in a PADI Freediver course you must be at least 15 years old. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben met snorkelen, snorkelduiken of freediven.

De PADI Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  • Theorie waarbij je aan de hand van de PADI Freediver Touch™ zelfstandig kennis op doet over de basisbeginselen van freediven. (Het kan ook zijn dat je instructeur klassikaal theorieles geeft.)
  • Beschutwaterles waarin je technieken aanleert om je adem in te houden en om zowel een static als een dynamic apnea freedive te maken. Het doel – static apnea freedive van 90 seconden en een dynamic apnea freedive van 25 meter/80 voet.
  • Buitenwaterlessen om free immersion en constant weight freedives te oefenen, en waarbij je correcte buddyprocedures aanleert. Het doel – constant weight freedive naar 10 meter/30 voet diepte.

 


Places Sort by:

Would you, or someone you know, like to advertise your business here?
If so, click here to find out more.