Join the Baltic Sea Circle | Scandinavia | Europe

Janneke De Vries's avatar image
Janneke De Vries's Goal

activity icon 910 pts

582 followers

 

Ver weg van huis en haard. In het wild, met jezelf en je team. Het leven intenser dan ooit beleven tijdens een ongekend avontuur. Scandinavië, Rusland (of niet), de Baltische Staten - om de Baltische Zee. Kameraadschap, competitie, euforie: om nooit meer te vergeten.

De Baltic Sea Circle - Editie NL voert over zo’n 8500 kilometer en doorkruist in iets meer dan 2 weken welgeteld 11 verschillende landen: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland (of niet), Litouwen, Letland, Estland en Polen .

No highways, no GPS

Gebruik van GPS: no way, bij deze roadtrip om de Baltische zee. Je bent, met je team, aangewezen op je kaarten, je kompas en je richtingsgevoel.  En op de adviezen van de plaatselijke bevolking, uiteraard. Maar die laat je dan ook nooit in de kou staan!

Een auto of motor van 20 jaar of ouder

Je auto of motor moet minstens 20 jaar oud zijn en mag maximaal €2500,- gekost hebben. ‘Echte campers’ en caravans zijn niet toegestaan. Geen probleem, trouwens, als de waarde van je auto hoger ligt: per €1000,- meer moet €100,- meer worden ingezameld voor liefdadigheid.

De Roadbook Competitie

Bij deze avonturenrally draait het niet om snelheid. Wel om wilskracht en creativiteit. Bij de start ontvang je een roadbook, met tips en opdrachten waarmee je punten kunt scoren. Het team dat de meeste punten scoort, wint een rally-startbewijs naar keuze.

Feestjes en partijen

Gezelligheid  is er al aan de vooravond van de rally, met een ontspannen meet & greet in een café in Amsterdam. De volgende ochtend vindt het Starting Line Event plaats, met - onder meer - de uitreiking van de roadbooks, het openingswoord van SAC en het wegvlaggen van de auto’s.

Onderweg zijn 2 grote feesten georganiseerd: de Arctic Circle Party, op de Noorse Lofoten, en de Baltic States Party, in de bossen van Estland. Viking games, hot-tubs, kampvuren, live muziek en BBQ: op de mooiste locaties… én met de leukste mensen!

Op de laatste dag van de rally vindt traditioneel de Finish Line Party plaats. Een slotfeest ter afscheid, maar vooral ook een uitgelaten weerzien met inmiddels bevriende mede-avonturiers. Tijdens de FLP vindt ook de prijsuitreiking van de Roadbook Competitie plaats.

De rally voor het goede doel

Bij SAC snijdt het mes aan 2 kanten:  we laten jou en je team een onvergetelijke tijd beleven én verbeteren met jou de wereld een beetje. We vragen elk team om minimaal €750,- op te halen voor een goed doel naar keuze - en doen daarbij zelf een aantal suggesties.

Start en finish in Nederland

De Baltic Sea Circle 2018 - Editie NL start op donderdag 7 juni 2018 en finisht op zondag 24 juni 2018. Zowel start als finish, inclusief slotfeest en prijsuitreiking, vinden plaats in Amsterdam, waarschijnlijk bij beach club Pllek in Amsterdam Noord.

Inschrijving vanaf 10 oktober 2017

Inschrijven voor de BSC kan vanaf dinsdag 10 oktober 2017 om 18:00 uur. Vermelding van details met betrekking tot vervoermiddel en teamsamenstelling is dan nog niet nodig. Een team van 2 personen betaalt €850,- inschrijfgeld. Dit is exclusief de €750,- die elk team voor liefdadigheid inzamelt. Een extra teamlid kost €250,-. Extra teamleden kunnen tot 2 maanden voor de start van de rally worden aangemeld.

 

 http://www.balticrally.nl/de-rally.html


Places Sort by:

Would you, or someone you know, like to advertise your business here?
If so, click here to find out more.