Be an inspiration to someone

Maartje's avatar image
Maartje's Goal

activity icon 331 pts

55 followers

 

Blog on the internet about an article about my Bucketlist in a Dutch magazine. Truly amazing to be able to be an inspiration to someone!

DAILY: inspirerende artikelenDe Grazia, wie kent het tijdschrift niet? Wat ik het fijne vind zijn de inspirerende artikelen die meestal net voor de moderaportage staat. In de Grazia van vorige week stond bijvoorbeeld het artikel over Maartje Matheeuwsen. Zij is haar moeder op jonge leeftijd verloren, zag in dat ze alles uit het leven moest halen en stelde 5 jaar geleden een bucketlist op. Meer dan 200 doelen heeft zij tot nu toe op haar lijst staan en ze heeft al veel mooie dingen mogen doen. Ze heeft gereden op een kameel, is wezen skydiven en heeft leren vlechten. Niet alleen grote maar ook kleine dingen die het leven zo mooi maken.

 

 

 

Dit artikel zette mij aan het denken. Iedereen zou toch van het leven moeten genieten? Waar ik mezelf op betrapte, ik doe alles vaak op de automatisch piloot. Ik ben een echte denker, peins aan het begin van de ochtend al over de dag die komen gaat. Ik sta weinig stil bij het hier en nu. Vooral als ik aan het werk ben. Ik ben dus ook langzaam aan het starten met een lijst. Een lijst van dingen die ik misschien ooit nog in mijn leven zou willen doen/leren/behalen. Het móét niet, het mag wel. Ik wil bijvoorbeeld ooit nog eens een cursus Argentijnse tango volgen, een maand intensief een dagboek bijhouden (als inkomer en dan voor de rest van mijn leven volhouden) en een gratig boek ontvangen van bijvoorbeeld een uitgeverij om te mogen reviewen voor hen. Doormiddel van grote en kleine doelen genieten van het leven. Dat is het motto.

 

 

 

2 responses to DAILY: inspirerende artikelen

 

1.      Lyannesays:

 

11 oktober 2012 11:16

Wat mooi dit artikel! En een dagboek bijhouden, dat zou ik ook wel eens willen. Soms gaat de tijd zo snel!

 

2.      Joanydvv @CravingPagessays:

 

12 oktober 2012 16:55

Wat inspirerend zeg. Zelf heb ik niet echt een lijstje met dingen die ik nog wil doen, maar ik probeer wel van elke dag het beste te maken. :)

 

 

 


Places Sort by:

Would you, or someone you know, like to advertise your business here?
If so, click here to find out more.